Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Уисконсин

Имоти за продажба в Уисконсин

На север граничи с щата Мичиган, на юг с щата Илинойс, на запад с Айова и Минесота.

Уисконсин е държава, която се издига в Средния Запад Съединените щати и изпуска две големи езера: Мичиган и Супериор. Вътрешността се характеризира с гори и ферми. Милуоки, най-големият град, е известен с обществения музей на Милуоки, с реконструкции на села по целия свят и музея Harley-Davidson с известните мотоциклети.

В Уисконсин пазара на недвижими имоти и други държави в страната днес се продават по-малко имоти. Това означава, че потенциалните купувачи трябва да бъдат креативни, когато става въпрос да направят офертата си да се открои от своите конкуренти.

Очаква се градът на Милуоки да следва същата пътека, в която беше в края на 2017 г., с повече купувачи в района, отколкото продавачите на имоти в Уисконсин.

Спадът в крайградските имоти за продажба в Уисконсин имаше значително влияние върху пазара на недвижими имоти, тъй като в Уисконсин имаше няколко имота за продажба.

С купувачите на жилища, които трябва да вземат бързо решение за закупуване на имота си за продажба в Уисконсин, е важно те да направят възможно най-много изследвания, за да ограничат избора си. Има много фантастични места за живеене в щата Уисконсин, и ето някои, които трябва да помислите, ако планирате да се преместите в района, за да търсите имот за продажба в Уисконсин.

Столичните райони на Милуоки и Медисън предлагат множество възможности за забавление и заетост. Този район е дом на известни забележителности като Музея на изкуствата в Милуоки и Музея за съвременно изкуство на Медисън. В областта има качествена образователна система, която се ръководи от Университета на Уисконсин. Madison имоти са сред най-скъпите в Уисконсин.

Медисън е абсолютно тромав град, в който работят 89% от работната сила. Като цяло, Медисън е град на професионалисти, търговци, офиси и доставчици на услуги.

Медисън има добър баланс между живота в умерено голям град и интересните отклонения и култура, които идват от наличието на голямо студентско население.

Медисън е етнически много разнообразен град. Най-говоримият език в Медисън е английският. Други важни езици тук са испански и китайски.

Уест Милуоки е малко селце, разположено в щата Уисконсин. С население от 4 174 души и един квартал, Уест Милуоки е 157-ият най-голям район в Уисконсин.

Като цяло, Уест Милуоки е село от професионалисти, доставчици на услуги и търговци и офиси.

Уест Милуоки също е село от художници, има повече артисти, дизайнери и хора, работещи в медиите, отколкото 90% от общностите в Америка.

Пазарът на недвижими имоти в Уисконсин обещаваше през януари.

Януари е обикновено най-бавният месец за всеки пазар на недвижими имоти. Въпреки това, продажбите от миналия януари са се увеличили с почти 7% в сравнение с 2017 г. Броят на продажбите, които бяха завършени през януари 2018 г., надхвърли 3% миналата година.

Увеличаването на цените на жилищата и голямото търсене на имоти за продажба в Уисконсин като цяло, съчетано с подобряването на икономиката и по-ниските лихви по ипотечните кредити, помогнаха за това през януари тази година да бъде една от най-успешните, които сме виждали през годините.

Западен Уисконсин включва градовете Бъфало, Ла Кросе и Сейнт Кроакс, като се наблюдава увеличение на продажбите на жилища до 6.4% и увеличение на продажните цени от 8.3%.

  •  
    Преместване в Уисконсин. Емигрирайте и живейте в Уисконсин

        До този момент вече сте се научили да се познавате добре. Ние от Realigro имаме една единствена цел: да дадем възможност на нашите читатели да направят онази голяма стъпка, която би могла да промени живота им по радикален и позитивен начин. Знаете, купуването на имот никога не е проста афе ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Намира се в тих квартал на Милуоки! Имотът се състои от две спални, една баня и 1.5 отделен гараж с барбекю! Разположен в непосредствена близост до Ha...
Cod. 3096

За продажба Земеделска земя, Уисконсин, Madison, Madison, Madison

24,536,957.66BGN
За продажба
Земеделска земя

5000 m²
980 акра (500 ± Ха) от първостепенно земеделска земя
UNAVAILABLE
Cod. 2685

За продажба Едностаен, Уисконсин, Milwaukee, Milwaukee, Milwaukee

296,488.24BGN
За продажба
Едностаен

593 m²
Информация за имот
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB